1. Uz sākumu
  2. SADAĻA ПО-РУССКИ

SADAĻA ПО-РУССКИ

Kas ir sadaļa ПО-РУССКИ?
Šajā sadaļā jūs atradīsiet visu saturu, kas atrodas Go3 un ir pieejams krievu valodas tulkojumā vai ar subtitriem. Tātad, ja jūs labprātāk vēlaties skatīties Go3 krievu valodā, jums būs vienkārša un ērta piekļuve, kā arī nebūs manuāli jāpārbauda, vai saturs pieejams krievu valodā vai ar subtitriem.
Kādu plānu nepieciešams izvēlēties, lai skatītos saturu ПО-РУССКИ?
Šī sadaļa ir pieejama ar jebkuru jūsu izvēlēto plānu, tomēr jāatceras, ka tikai ar izvēlēto plānu iespējams skatīties noteikta veida kanālus un saturu.

Piemērs: ja jums ir izvēlēts plāns Sports, varēsiet skatīties tikai to saturu krievu valodā, kas ir iekļauts Sporta plānā. Gadījumā, ja mēģināsiet noskatīties saturu, kas nav iekļauts jūsu plānā (piemēram, Filmu plāna saturu), būs nepieciešams mainīt plānu. Kā veikt plāna maiņu, skaties šeit.
Kāpēc joprojām redzu saturu, kas nav iekļauts manā plānā?
Šī sadaļa filtrē tikai to saturu, kuram ir tulkojums krievu valodā, tā nefiltrē jūsu plāna iekļauto saturu.
Kā var mainīt Go3 plānu?
Ja tu redzi kaut ko tādu, ko vēlies skatīties, bet tas nav tavā plānā – tu vari to vienkārši mainīt.
Kā veikt plāna maiņu, skaties šeit.

Ja esat mūsu sadarbības partneru abonents (Home3, Bite vai Tele2), lūdzu, sazinieties ar viņiem, lai saņemtu visu informāciju par plāna maiņas jautājumiem.
Vai ir nepieciešams mainīt valodu uz krievu valodu, ja ieeju šajā sadaļā?
Ieejot sadaļā, ja platformas valodas iestatījumi nav iestatīti uz krievu valodu, parādās uznirstošais logs, kas iesaka mainīt valodas iestatījumus uz krievu.

Tas nav obligāti, tomēr, lai skatīšanās pieredze būtu ērta un patīkama, iesakām to paveikt!

Svarīgi: kad atvērsiet šo sadaļu un sāksiet skatīties jūsu noklusējuma valoda būs krievu valoda. Tas nozīmē, ja satura noklusējuma valoda ir cita, lai skatītu saturu šajā valodā, tā ir jāmaina manuāli.

Norādījumi par to, kā mainīt valodas iestatījumus, ir pieejami šeit.
Šajā sadaļā redzu saturu, bet tajā nav krievu valodas tulkojuma
Ja pamanīsiet, ka saturam, kuru mēģināt skatīties, nav krievijas valodas tulkojuma vai subtitri, bet tam vajadzētu būt, lūdzu, sazinieties ar mūsu klientu atbalsta komandu, lai mēs varētu izpētīt, kāpēc tas noticis, un to novērst.

Ja esat atraduši gramatisku kļūdu, lūdzu sazinieties ar mums spiežot Ctrl+Enter.

Gramatisko kļūdu informācija

Sekojoš teksts tiks nosūtīts kļūdu labošanai: