1. Uz sākumu
  2. PAR GO3
  3. Kuponi bankas Citadele klientiem

Kuponi bankas Citadele klientiem

No 21. jūnija bankas “Citadele” klienti, kas ir bankas “Citadele X” biedri un kuriem ir pieejama lojalitātes programma, varēs apmainīt savus uzkrātos punktus pret “Go3 Films”, “Go3 Sports” vai “Go3 Viss iekļauts” 1 mēneša bezmaksas skatīšanās paku.

Citadeles klientiem, kuri vēlas saņemt Go3 Films, Go3 Sports vai Go3 Viss iekļauts kuponu, nepieciešams spiest šeit: https://www.xrewards.lv/lv/prizes. Kad klients ir saņēmis kuponu, viņš to var aktivizēt Go3.lv mājas lapā.

Esmu Citadele klients, kā var saņemt kuponu?
Lai iegūtu papildu informāciju, lūdzu, spiediet šeit: https://www.xrewards.lv/lv/prizes.
Kā varu izmantot šo kuponu (pašlaik neesmu Go3 lietotājs)?
Ja esat veiksmīgi saņēmis kuponu no bankas Citadele, varat to aktivizēt, spiežot uz saiti: https://go3.lv/subscriber/plan/.

Lūdzu, pārliecinieties, vai esat izvēlējies pareizo tarifa plānu, lai viss darbotos pareizi.
Kā varu izmantot šo kuponu (pašlaik esmu Go3 lietotājs)?
Esošie Go3 lietotāji tiek laipni aicināti izmantot savus kuponus. Lai iepazītos detalizēti ar informāciju, lūdzu, spiediet šeit: https://go3.lv/subscriber/my-account#voucher.

Ja jūsu izvēlētais tarifa plāns atšķiras no tā, kuru esat iegādājušies “Citadeles” mājas lapā, lūdzu, veiciet apmaiņu pret citu tarifa plānu/kuponu (Sports vai Viss iekļauts), spiežot šeit: https://go3.lv/subscriber/plan/.

Ja jūs izmantojat Go3 kā daļu no sava abonementa kopā ar citu pakalpojumu pie mūsu sadarbības partneriem (Home3, Bite, Tele2) – šajā gadījumā jūs nevarēsiet izmantot šo kuponu. Kuponu iespējams izmantot, ja izmantojat tikai Go3 pakalpojumu bez piesaistes citiem pakalpojumiem.
Vai, izmantojot Go3 kuponu, jānorāda maksājuma dati (maksājuma kartes dati vai PayPal konts)?
Ieteicams sniegt detalizētu informāciju par samaksu, lai būtu iespējams pasūtīt filmu nomas pakalpojumu un saglabāt piekļuvi Go3 pakalpojumam, kad bezmaksas periods būs beidzies.

Tomēr, ja izmantojat Go3 kuponu, maksājuma nākamais solis nav obligāts – varat noklikšķināt uz pogas “Apstiprināt maksājumu”, kad esat lietojis šo kuponu, neaizpildot pārējo maksājuma informāciju.
Vēlos sākt izmantot saņemto Go3 kuponu, taču ievadot to, parādās paziņojums, ka kupons jau ir aizņemts.
Ja mēģinājāt izmantot šo Go3 kuponu jau iepriekš, bet aktivizācija netika pabeigta, lūdzu, pieslēdzieties savam kontam, atlasiet vēlamo plānu un spiediet uz Apstiprināt maksājumu. Ja joprojām redzat paziņojumu, ka tas jau ir izmantots, mēs nosūtīsim otru kodu uz jūsu e-pasta adresi.

Lūdzu sazinieties ar mums šeit: https://go3.lv/contact .
Vai varu uzdāvināt kuponu draugam?
Jā, var! Lūdzu, ņemiet vērā, ka Go3 kuponu var izmantot tikai vienu reizi.
Vai kuponu var izmantot citā valstī, lai piekļūtu Go3?
Kuponu var izmantot Latvijā, Lietuvā vai Igaunijā.

Lūdzu, ņemiet vērā, lai veiksmīgi pabeigtu aktivizēšanu, jums ir jāpārbauda sava mājas atrašanās vieta, izmantojot atbilstošu mobilā tālruņa numuru.
Cik ilgi man kupons ir derīgs?
Mēs iesakām aktivizēt kuponu, tiklīdz to saņemat.

Pretējā gadījumā, lūdzu, atcerieties, ka tam ir derīguma datums: parasti jūs nedrīkstat aktivizēt šo kuponu vēlāk par 2 mēnešiem.

Ja esat atraduši gramatisku kļūdu, lūdzu sazinieties ar mums spiežot Ctrl+Enter.

Vai informācija bija noderīga?

Saistītā informācija

Vajadzīga palīdzība?
Vai nevari atrast nepieciešamo atbildi? Sazinies ar mums!
Kontakti

Gramatisko kļūdu informācija

Sekojoš teksts tiks nosūtīts kļūdu labošanai: