1. Uz sākumu
  2. Papildpakalpojumi
  3. Go3 skatīšanās ārpus Latvijas valsts
  1. Uz sākumu
  2. Viegli
  3. Go3 skatīšanās ārpus Latvijas valsts

Go3 skatīšanās ārpus Latvijas valsts

Lai skatītos Go3 ārpus valsts, jums jāpārbauda sava rezidenta statuss, ko ērti izdarīt logā Konta iestatījumi, izmantojot darbvirsmas pārlūkprogrammu. Viss, kas jums jāpaveic, jāpievieno vietējo tālruņa numuru un jāsasaista tas kopā ar abonementu.

Kurās valstīs iespējams redzēt Go3 saturu?
Noklikšķinot pogu verificēt, ģeogrāfiskā bloķēšana ES un EEZ valstīs tiks atcelta. Visās Eiropas Savienības un Eiropas Ekonomiskās zonas valstīs. Valstu saraksts zemāk:

Austrija, Beļģija, Bulgārija, Horvātija, Kipra, Čehija, Dānija, Igaunija, Somija, Francija, Vācija, Grieķija, Ungārija, Īrija, Itālija, Latvija, Lietuva, Luksemburga, Malta, Nīderlande, Polija, Portugāle, Rumānija, Slovākija, Slovēnija, Spānija un Zviedrija.

Islande, Lihtenšteina un Norvēģija.
Kādēļ nepieciešams pievienot/verificēt manu telefona numuru?
Viss mūsu saturs ir likumīgs un izveidots/pieejams Baltijas valstu rezidentiem. Lai nodrošinātu, ka redzat vietējo valstu saturu (lietuviešu saturs Lietuvai, latviskais saturs Latvijā un igauņu saturs Igaunijā) – mums jāzina, kuram saturam jums vajadzētu piekļūt.
Mēs neapkopojam nekādus personas datus, kas varētu mums palīdzēt identificēt rezidenta statusu, tāpēc vietējā tālruņa numura pievienošana ir tikai iespēja mums viegli uzzināt, ka jums ir atbilstoša atļauja skatīt saturu, atrodoties ārpus savas valsts.
Kādēļ es neredzu opciju Pievienot telefonu?
– Jau ir bijis mēģinājums to paveikt no viedtelefona vai TV lietotnes. Izmantojiet interneta pārlūkporgrammu, lai pārbaudītu savus konta iestatījumus.
– Jūsu abonements ir pasūtīts caur mūsu partneriem. Partneriem nav jāpārbauda rezidenta statuss, jo tas jau tika darīts pasūtot no partneriem Go3 pakalpojumu.
Vai iespējams vēlāk mainīt telefona numuru?
Jā, to var darīt jebkurā laikā. Nepieciešams pieslēgties savam kontam caur interneta pārlūkprogramm un jāpievieno jauns telefona numurs.
Kādēļ nav iespējams skatīties Go3 Lielbritānijā?
Saistībā ar Brexit (Apvienotā Karaliste atstāj ES un EEZ), Eiropas Savienības satura pārnesamības regula (kas ļauj Tev redzēt to pašu Go3 saturu gan savā valstī, gan jebkurā citā EEZ valstī, ja īslaicīgi ceļo šo valstu teritorijā) vairs neattiecas uz ceļojumiem uz Lielbritāniju. Lielbritānijā šī regula ir atcelta, tādēļ nākamās paaudzes televīzija Go3 nebūs pieejama Lielbritānijas teritorijā vēlākais no 2021. gada 15. marta. Tā kā ES pārnesamības regula vairs nav piemērojama Lielbritānijā, mēs kā Baltijā reģistrēts pakalpojumu sniedzējs nevaram jums nodrošināt piekļuvi Go3 saturam jūsu vizītes laikā Lielbritānijā.
Vairāk informācijas: https://palidziba.go3.lv/article/go3-skatisanas-lielbritanija/.
Cik ilgu laiku tas aizņem, lai noteiktu manu atrašanās vietu?
Noklikšķinot pogu verificēt, ģeogrāfiskā bloķēšana ES un EEZ valstīs tiks atcelta. Parasti tas aizņem dažas sekundes, bet nekad ilgāk par 10 minūtēm.

Instrukcija pa soļiem, kā iespējams pievienot telefona numuru

1. Dodies uz sadaļu Mans Konts, kas atrodas augšējā labajā stūrī.

2. Zem sadaļas Abonements nepieciešams izvēlēties Nomainīt telefona numuru.


3. Jaunajā logā būs nepieciešams ievadīt telefona numuru (valsts kods nav jāievada, tas ir ievadīts pēc noklusējuma) un parole kā apstiprinājums.

Spiežam Saglabāt.



4. Uz viedtelefonu atnāks īsziņa ar apstiprinājuma kodu. Ievadi šo kodu, lai pilnībā apstiprinātu visas veiktās izmaiņas.

Tas arī viss! Tagad vari baudīt iemīļoto Go3 saturu visās Eiropas Savienības un Eiropas Ekonomiskās zonas valstīs.

Ja esat atraduši gramatisku kļūdu, lūdzu sazinieties ar mums spiežot Ctrl+Enter.

Vai informācija bija noderīga?

Saistītā informācija

Vajadzīga palīdzība?
Vai nevari atrast nepieciešamo atbildi? Sazinies ar mums!
Kontakti

Gramatisko kļūdu informācija

Sekojoš teksts tiks nosūtīts kļūdu labošanai: