1. Uz sākumu
  2. Papildpakalpojumi
  3. GO3 skatīšanās Lielbritānijā

GO3 skatīšanās Lielbritānijā

Go3 saturs no 15. marta 2021. gada vairāk nebūs pieejams Lielbritānijā. Līdz ar Lielbritānijas izstāšanos no Eiropas Savienības, uz valsts teritoriju vairs neattiecas līdz šim spēkā esošie satura pārnesamības nosacījumi.

Kāpēc Go3 nebūs pieejams Lielbritānijā?
Saistībā ar Brexit (Apvienotā Karaliste atstāj ES un EEZ), Eiropas Savienības satura pārnesamības regula (kas ļauj Tev redzēt to pašu Go3 saturu gan savā valstī, gan jebkurā citā EEZ valstī, ja īslaicīgi ceļo šo valstu teritorijā) vairs neattiecas uz ceļojumiem uz Lielbritāniju. Lielbritānijā šī regula ir atcelta, tādēļ nākamās paaudzes televīzija Go3 nebūs pieejama Lielbritānijas teritorijā vēlākais no 2021. gada 15. marta. Tā kā ES pārnesamības regula vairs nav piemērojama Lielbritānijā, mēs kā Baltijā reģistrēts pakalpojumu sniedzējs nevaram jums nodrošināt piekļuvi Go3 saturam jūsu vizītes laikā Lielbritānijā.
Kurš ir lēmis atslēgt Go3 pakalpojumu Lielbritānijā?
Aiz šī lēmuma nav neviena “cilvēka” / slēptu nodomu. Mums kā Baltijā reģistrētam pakalpojumu sniedzējam ir juridisks pienākums pārtraukt piekļuvi Go3 saturam, kamēr ciemojies Lielbritānijā. Pēc Brexit, ES satura pārnesamības regulara vairs nav piemērojama Lielbritānijā.
Vai Go3 būs pieejams Lielbritānijā pēc kāda laika?
Mēs tā ceram! Mēs meklēsim visas iespējas, lai nodrošinātu Tev piekļuvi Go3 saturam, kamēr ciemojies Lielbritānijā. Diemžēl, šobrīd mums nav iespēju, kā to izdarīt. Lūdzu, vienmēr seko līdzi mūsu jaunumiem sociālajos tīklos vai e-pastā. Ja laikā, kamēr ciemojies Lielbritānijā, mums parādīsies iespēja nodrošināt piekļuvi Go3, mēs par to noteikti informēsim.
Kur Go3 pakalpojumi turpina darboties?
Mēs turpināsim sniegt nākamās paaudzes Go3 televīzijas pakalpojumus Tavā dzīvesvietā (Lietuvā, Latvijā un Igaunijā). Visiem mūsu klientiem, kas ceļo ES un EEZ valstīs, tiks dota iespēja piekļūt Go3 saturam ceļojuma laikā.
Līdz kuram laikam Go3 būs pieejams Lielbritānijā?
Sākot ar 2021. gada 1. janvāri, ES satura pārnesamības regula Lielbritānijā vairs nav spēkā, un mēs ieviešam tehniskus risinājumus, lai ierobežotu piekļuvi Go3 saturam no Lielbritānijas. Piekļuve televīzijai Go3 no Lielbritānijas visiem klientiem tiks pilnībā ierobežota no 2021. gada 15. marta. Pēc šī datuma Tev būs iespēja piekļūt tikai mobilajās ierīcēs iepriekš lejupielādētajam saturam (30 dienas pēc lejupielādes datuma), kas noderēs, ja dosies uz Lielbritāniju uz neilgu laiku. 
Vai es varu izmantot un skatīties Go3 saturu Lielbritānijā pēc 15. marta?
Nē. Pēc 2021. gada 15. marta viss Go3 saturs vairs nebūs pieejams arī īslaicīgas vizītes laikā, jo ES satura pārnesamības regula ietekmē Lielbritāniju. Tas neattiecas uz gadījumiem, kad apmeklē Lielbritāniju tikai īsos ceļojumos un 30 dienas iepriekš savā mobilajā ierīcē esi lejupielādējis saturu.
Vai mans abonements tiks automātiski atcelts līdz ar Go3 atslēgšanu Lielbritānijā?
Nē. Tavs abonements netiks atcelts pēc tam, kad tiem, kas ceļo uz Lielbritāniju tiks atslēgta piekļuve Go3 saturam. Tu joprojām varēsi baudīt Go3 un mūsu unikālo saturu savā dzīvesvietā (t.i., Lietuvā, Latvijā, Igaunijā) un īslaicīgas uzturēšanās laikā citās ES un EEZ valstīs. Mēs Tavā vietā nepieņemam lēmumu par pakalpojuma atcelšanu.
Ja man ir parakstīts līgums, kas ar to notiks?
Šīs izmaiņas neietekmēs Tavu līgumu, un tas paliks aktīvs. Mums ir juridisks pienākums ierobežot jebkādu piekļuvi Go3 saturam Lielbritānijā tikai tādēļ, ka ES satura pārnesamība regula vairs nav piemērojama Lielbritānijai.
Ja es esmu samaksājis par pakalpojumiem pirms Go3 atslēgšanas Lielbritānijā, vai šī nauda tiks atmaksāta?
Diemžēl nē, nauda netiks atmaksāta, jo mēs turpinām sniegt pakalpojumus visās ES un EEZ valstīs, kā noteikts.
Es neesmu Lielbritānijā, bet paziņojumā teikts, ka zonu ierobežojumu dēļ es nevaru skatīties saturu, kādēļ tā?
Ja neatrodies Lielbritānijā, bet atrodies kādā no ES vai EEZ valstīm un saņem ziņojumu, ka saturs Tavā atrašanās vietā ir ierobežots / nav pieejams ārpus ES / EEZ, ļoti iesakām pārbaudīt, vai ierīcē gadījumā neizmanto VPN pakalpojumus. Ja neatrodies Lielbritānijā un neizmanto VPN, bet joprojām redzi šo ziņojumu, lūdzu, sazinies ar savu interneta pakalpojumu sniedzēju, lai apstiprinātu, vai Tava IP adrese nepieder Lielbritānijas IP sarakstiem.
Kas būs redzams ekrānā, mēģinot atskaņot saturu, atrodoties Lielbritānijā?
Ekrānā būs redzams uzraksts: Tavā lokācijā nav iespējams atskaņot šo video:

Ja esat atraduši gramatisku kļūdu, lūdzu sazinieties ar mums spiežot Ctrl+Enter.

Vai informācija bija noderīga?

Saistītā informācija

Vajadzīga palīdzība?
Vai nevari atrast nepieciešamo atbildi? Sazinies ar mums!
Kontakti

Gramatisko kļūdu informācija

Sekojoš teksts tiks nosūtīts kļūdu labošanai: