Maksājumi

Go3 nesūta fiziskus rēķinus par pakalpojuma izmantošanu. Atkarībā no tā, kā tika pasūtīts Go3 (pie sadarbības partneri vai tieši pie mums), rēķinu saņemšanas veids var atšķirties. Pārbaudiet maksājuma veidus un informāciju zemāk, ja vēlaties uzzināt vairāk.

Sadarbības partneri
Mēs labprāt palīdzētu ar rēķinu jautājumiem, taču datu aizsardzības ierobežojumu dēļ trešo personu datu izpaušana nav iespējama. Par jebkuru ar rēķinu saistītu jautājumu, lūdzu, sazinieties ar pakalpojumu sniedzēja klientu atbalsta dienestu, lai saņemtu atbildi.
Abonements (caur Go3 sistēmu)
Lai apskatītu savu rēķinu, iesakām apmeklēt pašapkalposanās portālu mans.go3.lv.

Mēs nesūtām rēķinus, bet atgādinām par izrakstītā rēķina apmaksas veikšanu. Veicot maksājumu, to varat izdarīt, tikai izmantojot iepriekš norādīto saiti.

Neuztraucies! Mēs zinām, ka nokļūšana Go3 satura pasaulē vai ikdienas dzīvē var novest pie tā, ka aizmirstam apmaksāt rēķinu, tāpēc lūdzam naudu samaksāt tikai pēc katra izmantotā mēneša. Mēs nosūtīsim atgādinājumu, par rēķinu apmaksu nesaņemsim savlaicīgi.
Bez līguma (caur Go3 sistēmu)
Go3 satura straumēšanas platforma ir balstīta uz veiktajiem maksājumiem, kas tiek veikti par saturu, kuru izmantosiet turpmāko periodu(priekšapmaksa), nevis par izmantoto periodu (pēcapmaksas).
Šajā gadījumā rēķinu izsūtīšana nenotiek, tomēr Jūs varat apskatīt un lejupielādēt Jūsu rēķinu no sadaļas “Mans Konts”, Rēķinu vēsture.

Tādā veidā mēs nodrošinām, ka varēsiet pilnībā izbaudīt mūsu pakalpojumus bez pārtraukumiem un satraukuma, ka maksājums jau veikts.
Lielisks veids, kā izbaudīt plašo Go3 satura pasauli!

Svarīgi: Ja vēlaties veikt maksājumu par periodu, ko izmantojāt iepriekš, iesakām apsvērt iespēju līguma noslēgšanai. Lielisks veids, kā maksāt par laiku, kuru izmantojāt, kā arī iegūt papildus iespējas klientiem, ko sniedz tikai pastāvīga abonementa izmantošana . Lai vienotos par līgumu, izmantojiet saiti: https://go3.lv/subscription/long-term

Ja esat atraduši gramatisku kļūdu, lūdzu sazinieties ar mums spiežot Ctrl+Enter.

Vai informācija bija noderīga?

Saistītā informācija

Vajadzīga palīdzība?
Vai nevari atrast nepieciešamo atbildi? Sazinies ar mums!
Kontakti

Gramatisko kļūdu informācija

Sekojoš teksts tiks nosūtīts kļūdu labošanai: