Eurosport pieejamība

Samsung televizori, kas ražoti 2016. gadā vai agrāk, turpmāk vairs neatbalstīs Eurosport televīzijas kanāla signālu. Sākot no 2024. gada aprīļa, šajā kanālā būs redzams tikai ekrāna aizsegs.

Kas ir mainījies?
Kanāla īpašnieki mainījuši tehnoloģiju, kas neatbalsta vecākas Samsung televizoru versijas. Tie ir Samsung televizori, kas izgatavoti 2016. gadā.
Vai varu skatīties Eurosport citās ierīcēs?
Jā, tev joprojām ir piekļuve visam saturam ar jaunākām Samsung vai jebkurām citām šeit aprakstītajām minimālajām tehniskajām prasībām atbilstošām ierīcēm pēc tavas izvēles.
Kā es varu zināt, ka mans televizors ir pārāk vecs?
Tu vari pārbaudīt sava televizora ražošanas gadu tā lietotāja rokasgrāmatā vai vērsties pie televizora pārdevēja. Taču visvienkāršāk to var uzzināt, ja Eurosport kanālā ieraugi paziņojumu, ka tavs televizors ir pārāk vecs – tas nozīmē, ka šis Samsung izgatavots 2016. gadā.
Vai pastāv alternatīvas skatīšanās iespējas?
Mēs mudinām lietotājus vienmēr izmantot atjauninātās Go3 lietotnes iespējami jaunākās ierīcēs. Ja tev nav cita ekrāna, lai skatītos šo kanālu, tu vienmēr vari sazināties ar Go3 televīzijas pārdevējiem un apjautāties par oficiālo Go3 Android dekoderi (uztvērējs/regulētājs), kas darbosies tavā televizorā kā jaunākais Android televizors!
Kā es varu skatīties saturu citās ierīcēs?
Seko šai saitei, kur atradīsi visas videoinstrukcijas, kā to izdarīt Go3 palidziba

Ja esat atraduši gramatisku kļūdu, lūdzu sazinieties ar mums spiežot Ctrl+Enter.

Vai informācija bija noderīga?

Saistītā informācija

Vajadzīga palīdzība?
Vai nevari atrast nepieciešamo atbildi? Sazinies ar mums!
Kontakti

Gramatisko kļūdu informācija

Sekojoš teksts tiks nosūtīts kļūdu labošanai: