Extra Sports

Uzņēmumi “TV3 Group” un “Viaplay Group” ir parakstījuši vienošanos par pārraides tiesībām Lietuvā, Latvijā un Igaunijā. Sākot no 1. februāra visās Baltijas valstīs Go3 televīzijā ir skatāms viss “Viaplay” līdz šim piedāvātais tiešraides sporta saturs. Pateicoties lēmumam, Go3 klienti varēs baudīt nozīmīgākās sporta sacensības, piemēram, UEFA Čempionu un UEFA Eiropas līgas, Anglijas futbola Premjerlīgas, NHL, Formula 1 un daudzas citas sporta pārraides.

Noderīgi jautājumi un atbildes

Kas ir “Extra Sports” pakas dāvana?
Mums iegūstot tiesības daudzveidīgam sporta saturam, visiem klientiem, kuri abonē “Sports”, “TV un Sports”, “Filmas un Sports”, “Viss iekļauts” vai “Premium” plānu, bezmaksas dāvinām piekļuvi šim papildu saturam.

Bezmaksas dāvana ir spēkā līdz 29. februārim (ieskaitot).
Cik ilgi “Extra Sports” paka būs bez maksas?
“Extra Sports” kā dāvana būs pieejama no 2024. gada 8. februārim līdz 29. februārim.

Dāvana attiecas uz jau esošiem abonentiem, kā arī jauniem lietotājiem, kas šajā laikposmā kvalificējas dāvanai, abonējot plānu “Sports” vai kādu citu, kurā sporta saturs ir iekļauts.
Cik daudz sporta saturs maksās pēc 29. februāra?
“Extra Sports” cena pēc izmēģinājuma perioda maksās 12,99 eiro mēnesī.
Kāda veida saturu varēšu skatīties Go3?
Go3 no “Viaplay” ieguva tiesības pārraidīt zemāk norādītās sporta sacensības:
 
– futbols (UEFA Čempionu līga, UEFA Jaunatnes līga, UEFA Eiropas un Eiropas konferences līga, UEFA Nāciju līga, UEFA kvalifikācija, EURO 2024, Premjerlīga, FA kauss, Anglijas līgas kauss, Anglijas futbola čempionāts, “League One”, “League Two”, Anglijas sieviešu superlīga, Sieviešu FA kauss, Sieviešu Bundeslīga, Vācijas kauss sievietēm, Arnolda Klārka kauss, “Copa América” sievietēm);
– autosports (Formula 1, Formula 2, Formula 3, IMSA sērija, “IndyCar”);
– hokejs (NHL, SHL);
– cīņu sports (KSW, “Invicta”, “Enfusion);
– golfs (“US Open”, “The Open” sieviešu un vīriešu turnīri, DP – Pasaules golfa tūre, LPGA tūre, US PGA čempionāts, Āzijas tūre, Raidera kauss);
– PDC pasaules čempionāts šautriņu mešanā;
– “Matchroom” sporta pasākumi;
– handbols (Vācijas handbola Bundeslīga, Handbola Pasaules čempionāts);
– regbijs (Sešu nāciju čempionāts, Regbija Premjerlīga, EPCR – regbijs, URC regbijs);
– Augstākās beisbola līgas mači;
– padela tenisa sacensības;
– LFL.
Kādā valodā varēšu skatīties saturu?
Izcilākās komandas un dažādu čempionātu mačus varēsi skatīties ar vietējo ekspertu sniegtiem komentāriem.
Kur varu atrast jauno saturu?
Ērtības labad jaunais sporta saturs būs atrodams  dažādās Go3sadaļās.

– Līdz marta beigām kā atsevišķa kategorija.
– Sadaļā “Sports”.
Kam būs piekļuve sporta saturam?
Satura paka būs pieejama kā esošajiem, tā arī jaunajiem Go3 klientiem, kuri to varēs brīvi apvienot ar citām pakām.
Man nav sporta plāna. Ko lai dara?
Tava konta sadaļā jebkurā brīdī vari mainīt satura pakas, kuras izmanto. Vari tās uzlabot vai arī pilnībā nomainīt uz jebkuru no “Sporta” abonēšanas plāniem, kā arī – sākot no marta – atsevišķi pievienot paku “Extra Sports”.

Izmaiņas Viaplay klientiem

Kāpēc kaut kas mainās?
Go3 televīzija tiecas sniegt labāko sporta skatīšanās pieredzi ikvienam Lietuvas, Latvijas un Igaunijas iedzīvotājam.
Kas notiks, kad beigsies mans “Viaplay” abonements?
Tajā brīdī saņemsi piekļuvi “Extra Sports” satura pakai, kura Tev sniegs iespēju just līdzi tiem sporta veidiem un sacensībām, par kurām fanoji “Viaplay” platformā. Lūdzam pacietību – detalizētākas atbildes šajā sadaļā tiks sniegtas vēlāk. Tāpat atsevišķas ziņas nosūtīsim ikvienam klientam.

Baltijas valstu “Viaplay” tiešie abonenti tiks “pārnesti” uz Go3 televīziju martā. 2024. gada marts ir pēdējais mēnesis, ar kuru sākot “Viaplay” abonenti Lietuvā, Latvijā un Igaunijā varēs skatīties iemīļotāko “Viaplay” sporta saturu Go3 televīzijā.
Kādu satura paku saņems “Viaplay” klienti?
“Viaplay Group” Igaunijā, Latvijā un Lietuvā līdz šim pārraidīja Premjerlīgas, UEFA Čempionu līgas, vīriešu nacionālo futbola čempionātu, Formula 1, NHL un daudzu citu sacensību mačus. Minētais sporta saturs būs pieejams “Viaplay” līdz brīdim, kad tiks pabeigta platformas abonentu pārnešana uz Go3 televīziju.

“Viaplay” ar sportu nesaistītais oriģinālsaturs Baltijas valstu straumēšanas vietnēs un lietotnēs nonāks brīdī, kad tiktu parakstīta vienošanās par satura pārraidi, iegādi vai skatīšanos ar “Viaplay Select” starpniecību.
Kā varu ielogoties Go3?
Go3 lietotājiem nebūs nekādu izmaiņu – atliek ielogoties ar to pašu veidu, kā līdz šim.

Ja iepriekš abonēji “Viaplay”, atgādinām, ka nesen ir parakstīts satura pārraides līgums, un mēs rūpīgi strādājam, lai ikvienam klientam būtu skaidrs, kā izmantot mūsu pakalpojumu. Lūdzam pacietību – jau tuvāko dienu laikā dalīsimies ar aktuālākajiem jaunumiem.
Kad “Viaplay” saturu varēšu skatīties Go3?
Tuvāko dienu laikā Go3 abonenti iegūs iespēju abonēt un skatīties papildu saturu, kas līdz šim bija pieejams “Viaplay”.

Satura paka būs pieejama kā esošajiem, tā arī jaunajiem Go3 klientiem, kuri to varēs brīvi apvienot ar citiem abonēšanas plāniem.
Kādās ierīcēs varu skatīties Go3?
Vari skatīties Go3 jebkurā ierīcē, kas atbilst vismaz minimālajām tehniskajām prasībām. Šobrīd Go3 televīziju vari baudīt viedtālruņos, planšetēs, interneta pārlūkos, televizoros ar “Android” operētājsistēmu, “LG”, “Samsung” un “Hisense” televizoros. Ja Tev ir Go3 televīzijas iekārta, vari izmantot arī to.
Kādas ir minimālās tehniskās prasības, lai skatītos Go3?
Minimālās tehniskās prasības ir detalizēti aprakstītas mūsu Biežāk uzdoto jautājumu (BUJ) lapā.

Doties uz lapu
Ko lai daru, ja man nesanāk izmantot Go3?
Ja, izmantojot Go3 televīziju, saskaries ar tehniskām problēmām, iesakām izlasīt šo rakstu, kurā vari iepazīties ar dažādiem cēloņiem, kas varētu būt pie vainas.
Kāds ir klientu apkalpošanas centra darba laiks?a
Ja vēlies sazināties ar klientu apkalpošanas centru, vari ar mums sarakstīties virtuālajā čatā katru dienu no plkst. 9.00 līdz 21.00. Lai sāktu saraksti, dodies uz lapu un meklē pogu “Sākt saraksti”, lai sazinātos ar klientu apkalpošanas kolēģiem.
Man ir “Viaplay” abonements, ko nopirku pie partneriem. Kas notiks ar manu abonementu?
“Viaplay Group” sporta pārraides tiesības Igaunijā, Latvijā un Lietuvā attiecas uz Premjerlīgas, UEFA Čempionu līgas, vīriešu nacionālo futbola čempionātu Formula 1, NHL sacensībām un daudz kā cita. Sporta saturs būs pieejams “Viaplay” līdz brīdim, kad tiks pabeigta abonentu “pārnešana” uz Go3 televīziju.
 
“Viaplay” ar sportu nesaistītais oriģinālsaturs Baltijas valstu straumēšanas vietnēs un lietotnēs nonāks brīdī, kad tiktu parakstīta vienošanās par satura pārraidi, iegādi vai skatīšanos ar “Viaplay Select” starpniecību.
Vai varēšu skatīties Vācijas futbola Bundeslīgu?
Nē, šobrīd Go3 nav Bundeslīgas čempionāta pārraides tiesību.
Es saņēmu e-pastu no Go3 par “Extra Sports” pakas iegādi, bet man tā jau ir “Viaplay”.
Vari droši turpināt savu “Viaplay” abonementu. Par izmaiņām nākotnē saņemsi e-pastu no “Viaplay”.

Ja abonē Go3 saturu, Tavs “Viaplay” abonements tiks apvienots ar Go3 pakalpojumu papildpakas “Extra Sports” veidolā.
Man jau ir “Viaplay” abonements. Man tas jāatceļ?
Vari droši turpināt savu “Viaplay” abonementu. Par izmaiņām nākotnē saņemsi e-pastu no “Viaplay”. Ja neabonē Go3, tad saņemsi piekļuvi Go3 satura pakai “Extra Sports”.

Ja abonē Go3 saturu, Tavs “Viaplay” abonements tiks apvienots ar Go3 pakalpojumu papildpakas “Extra Sports” veidolā.

Vai zināji?

UEFA Čempionu līgā spēkiem mērojas Eiropas kontinenta spēcīgākie futbola klubi, kas cīnās par Eiropas čempions titulu.

Turnīrā ik gadu piedalās iepriekšējās sezonas katras Eiropas vietējās līgas augstāko vietu ieguvēji. Ja Tevi interesē, vai Anglijas futbolisti varētu būt labāki par Vācijas komandām, skatoties UEFA Čempionātu, vari apmierināt savu ziņkāri.

Premjerlīgā saduras Anglijas futbola pasaules milži, 20 komandām cīnoties par Anglijas čempiona kroni.

Premjerlīga, kurā vienuviet sastopas futbola slavenākie klubi, spēlētāji, treneri un pat stadioni, ir pasaulē skatītākā, kurai līdzi seko vairāk nekā miljards mājsaimniecību no 188 valstīm.

Nacionālā hokeja līga (NHL) daudzviet tiek atzīta par pasaulē labāko. Čempionātā spēkojas Amerikas Savienoto Valstu un Kanādas labākās hokeja komandas, uzstādot augstu spēju un talanta latiņu.

Ienesīgi līgumi, plaša publicitāte un iespēja iegūt hokeja dižāko balvu – Stenlija kausu – ir vieni no galvenajiem iemesliem, kas hokejistus mudina uzkāpt uz NHL “skatuves”.

Formula 1 sacensības pirmo reizi tika organizētas 1950. gadā. Kopš tā laika autosacīkstes ir kļuvušas par vienu no elitārākajām un populārākajām pasaulē.

Lai gūtu pārsvaru pār pretiniekiem, šajā autosportā ir strauji attīstītas dažādas tehnoloģijas un ierīces, kuras bieži ievieš arī ikdienišķos transportlīdzekļos, iespējams, arī Tavā.

Ja esat atraduši gramatisku kļūdu, lūdzu sazinieties ar mums spiežot Ctrl+Enter.

Vai informācija bija noderīga?

Saistītā informācija

Vajadzīga palīdzība?
Vai nevari atrast nepieciešamo atbildi? Sazinies ar mums!
Kontakti

Gramatisko kļūdu informācija

Sekojoš teksts tiks nosūtīts kļūdu labošanai: